مرجع مقالات کاربردی طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات کاربردی طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰


نرم‌افزار گوشی یا نرم افزار گوشی ,نرم‌افزار تلفن همراه اندروید ,نرم‌افزار IOS واژه هایی پر استفاده در این روزها طراحی اپلیکیشن در مشهد .علت محبوبیت گوشی‌ها، به کار گیری  از گونه های مختلف نرم افزار های موبایلی پرکاربرد و دیدنی می‌باشند که هرروز بسط داده می گردند.

از زمانیکه نرم افزار های گوشی وارد بازار شدند، بلافاصله در تمامی نصیب‌ها مورداستفاده قرار گرفتند. بازی و سرگرمی،طراحی اپلیکیشن شبکه‌های اجتماعی ، خبرها، و حتی برای استخراج‌وکار.

این یک واقعیت هست که امروزه برای هر چیزی یک نرم‌افزار وجود داراست. در حقیقت شما می‌توانید کل سفر خودتان را با رایا پارس نرم‌افزار ها طرح ریزی نمائید، رستوران‌ها، محل‌های تفریحی ، رزرو هتل و ….

ولی سوال این هست: نرم‌افزار چیست و به طور مجموع نرم‌افزار موبایل یا همان نرم افزار تلفن همراه و انواع آن چه میباشد؟

برنامه (application) چیست؟
شما اپلیکیشن هایی در تلفن همراه خود دارید که به صورت روزمره خیلی از کارهای خود را از طریق امکانات این اپ ها اجرا میدهید. applicationطبق تمجید عامیانه و کلی به این نرم‌افزار های جان دار در تلفن همراه شما برنامه گفته می گردد.

البته در‌حالتی که بخواهیم واژه اپلیکیشن را مجموعاًَ برای شما مضمون‌ کنیم می بایست بگوییم اپلیکیشن تمام نرم افزارها به جزء نرم‌افزارهای سیستمی مانند سیستم برهان و یا لهجه‌های نرم افزار نویسی، را مشتمل بر میگردد.

مضمون‌ برنامه از نگرش Techopedia:
از حیث سایت معتبر Techopedia دیکشنری مرجع اصطلاحات دنیای تکنولوژی، تعریف‌و‌تمجید برنامه اینگونه میباشد:

“برنامه تلفن همراه که عمدتا با نام app از آن خاطر میشود، نوعی نرم افزار کامپیوتری میباشد که برای به کارگیری پایانی کاربر(End-User) و قابل اجرا روی دستگاه های موبایل طراحی شد‌ه‌است. بیشتر اپ یا نرم افزارهای تلفن همراه خدماتی مشابه کامپیوترها ارائه می دهند (مثل پخش ویدئو).
app ها معمولا نرم افزارهای کم حجم و با سعی محدود هستند.”

مضمون‌ برنامه در لغت نامه:
نرم‌افزار تلفن همراه به معنی کارافزار، اپلیکیشن کاربردی،نرم افزار کامپیوتری که برای کاربری در تلفن همراه های هوشمند تلفن همراه کاربرد دارااست، اپ” یا به اختصار App بیشتر به عنوان لغت “اپلیکیشن” جا افتاده هست و این لغت دقیقاً همان مضمون‌ “اپلیکیشن کاربردی” می دهد.
اشکال نرم‌افزار ها

توسعه و گسترش دهندگان اپلیکیشنها این هدف را دنبال می کنند که یک اپ را طوری طراحی کنند که برای انواع سیستم دست اندرکاران و دستگاههای متفاوت دیجیتال کاربردی باشد. مثلا برنامه کروم که یک نرم‌افزار مرور اینترنت است هم بر روی PC، هم برای استعمال روی تبلت پیاده سازی گردیده‌است و هم می‌توانید از این برنامه بر روی گوشی به کارگیری فرمایید.

ولی نکته دیدنی داستان اینجاست که اپلیکیشن ها تنوع بسیار زیادی دارا هستند، بسته به اینکه مخاطب چه نیازی دارااست صرفا محدود به نرم افزار تلفن همراه ها و تبلتها نمی شوند و در بسیاری از لوازم دیگر نیز استفاده می­شوند. به عنوان مثال تلویزیون­ هایی تشکیل داد می­شوند که تحت سیستم عامل اندروید بوده و از اپ ­های مندرج برای اندروید به کارگیری می­کنند، یا بسیاری دیگر از لوازم منزل مانند یخچال و جامه­شوئی و کاسه­شوئی و … نرم‌افزار خاص خود را دارا هستند.
حتی امکان در اختیار گرفتن رفت آمدهای خانه و دفتر، یا تهیه فروغ و روشنایی و دمای محیط با استعمال از نرم‌افزار­ها هم آماده آمده هست.

یک مثال دیدنی دیگر طراحی اپلیکیشنی توسط شرکت اپل می‌باشد ، تحت عنوان iBaby که در بالای تخت نوزاد نصب شده و حرکات نوباوه را زیر حیث می گیرد؛ با بیدار شدن او به مادر استحضار میدهد و بنابر تشخیص و تهیه آن ،میتواند موسیقی پخش کند و یا امکان کلام والدین با فرزند را بوجود آورد.

همچنین یک کدام از از سایر از ویژگیهای اپلیکیشن اینست که برای به کار گیری از یک نرم افزار احتیاجی به وصل بودن به اینترنت نیست و میتوان در شرایط آفلاین نیز از آن به کار گرفت.

تا اینجا با مفهوم و مضمون‌ نرم‌افزار آشنا شدیم .درپی می خواهیم با مضمون‌ کلی تر اپلیکیشن گوشی یا همان نرم‌افزار موبایل آشنا شویم .پس با ما یاروهمدم شوید.

اپ گوشی یا برنامه موبایل

نرم‌افزار‌ تلفن همراه عبارت‌هست از از نرم افزارهایی که ارتباط بدون واسطه با پردازنده‎های سیستم دلیل گوشی یاروهمدم دارا‌هستند و مستقیماً درخواست‎های کاربران را اعمال میدهند.

اپلیکیشن ها در گوشی به صورت بی واسطه دستوری را اجرا می دهند که کاملاً برای کاربران قابل رؤیت می‌باشد. به عنوان مثال شما برای کارهای مالی بسته به حساب بانکی خود ممکن میباشد از برنامه موبایل بانک استعمال فرمایید و یا ممکن میباشد برای دنبال کردن رویدادهای ورزشی از اپلیکیشن پخش زنده استعمال نمائید. همچنین برخی کاربران که از طریق فروشگاه اینترنتی به خرید میپردازند ممکن می باشد از نرم افزار وب سایت های فروشگاهی مانند نرم افزار دیجی مال و یاآجیلانه به کار گیری نمایند.

ممکن است بازی خاصی هم برای PC ارائه شود و هم به صورت نرم افزار گوشی ارائه شود که در این حالت‌‌ بسط دهنده نرم افزار کوشش میکند این بازی را بر اساس دستگاه های دیجیتال ساخت نماید. برای مثال clash of clans از مواردی می‌باشد که برای جاری ساختن بازی نرم افزار نویسی شده است.
سیستم ادله گوشی
همه این ابزارها که در دسترس شما قرار گرفته اند نرم افزار گوشی یا نرم افزار گوشی نام دارند که ممکن است براساس نوع سیستم دلیل یک تلفن همراه همراه، برای اجرا نیازمند بستر و سیستم عامل موردنیاز خود باشند. یک برنامه تلفن همراه ممکن می باشد بر پایه سیستم عامل اندروید باشد که در‌این‌صورت‌ به‌این برنامه اصطلاحاً نرم افزار تلفن همراه اندروید می گویند، یا ممکن میباشد سیستم عاملی که این اپ را رئیس میکند برپایه IOS باشد که در این‌شرایط‌‌ به آن نرم افزار IOS یا اپ اپل می گویند. برای دیگر سیستم دست اندرکاران همانند ویندوز فون، بلک بری، جاوا، سیمبین و غیره نیز اپ هایی بسته به نوع بستر سیستم استدلال طراحی شده است.

پیشرفت دهندگان نرم‌افزار گوشی، همانگونه که تلاش کرده اند براساس دستگاه های متفاوت ورژن های متفاوتی از اپلیکیشن را ارائه دهند، برای سیستم استدلال های مختلفی که ممکن هست بر روی تلفن همراه به فعالیت رود نیز تلاش میکنند به تشکیل داد و طراحی ورژن های مختلفی از یک نرم افزار گوشی بپردازند.


نرم افزار ها دراینترنت یا فروشگاه های اینترنتی به راحتی قابل دسترس هستند، بیشتر نرم‌افزارهایی که ما در طی روز از آنها استفاده میکنیم جزو این تعریف محسوب میگردند.

با ارتقا بسیار زیاد تعداد اپلیکیشن ها، گوگل تصمیم گرفت تا برای راحتی کاربران در مغازه گوگل پلی و همچنین یاری برنامه نویسان مجموعه بندی های را تولید کند.

کاربران محصولات شرکت اپل نیز که دارای سیستم عامل iOS می‌باشند،که میتوانند برای دانلود اپ از سرویس App Store شرکت به کار گیری کنند. درین سرویس هزاران نرم افزار برای استفاده کردن وجود دارااست.

به عنوان مثال نرم افزار تلگرام، فتوشاپ، گوگل کروم، اینستاگرام و یا بازی‌های کامپیوتری همه نرم افزار های جان دار در این فروشگاهها هستند.

در‌پی درباره دو سیستم دلیل پر کاربرد موبایلی اندروید android و سیستم ادله ios توضیحاتی خدمتتون عرض میکنیم.....

برای خواندن ادامه نوشته‌ی علمی و آشنایی با دو سیستم برهان پر استفاده اندروید و IOS و همچنین دیدن سایر مقاله‌ها و بخشهای وب سایت نوین پدیا به آدرس زیر رجوع نمایید:

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی