مرجع مقالات کاربردی طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات کاربردی طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

 طراحی اپلیکیشن 


پباده سازی نرم افزار Hybrid ترکیبی از نرم افزار های Web و native می‌باشند. ما قبلا در نوشته ی علمی ای منقطع اینترنت نرم افزار را تعریف و تمجید کردیم. نرم افزار های هیبرید همانند نرم افزار های Web‌ می بایست در مرورگر مشاهده شوند البته برای مشاهده برنامه، نیازی به مرورگر موبایل وجود ندارد و محتوای برنامه در قالب یک اپلیکیشن Native به وسیله WebView در اندروید و یا این که UIWebView در iOS، نشان داده میشود. پباده سازی اپلیکیشن های هیبرید به وسیله HTML و CSS و JavaScript رخ میگیرد و بعداز آن با به کار گیری از بعضا از اپلیکیشن ها مانند Cordova به قابل انعطاف‌افزار Native تبدیل میگردند.

این نحوه توسعه و گسترش قابل انعطاف‌افزار نسبت به قابل انعطاف‌افزارهای Native سریع خیس و شل ‌خیس میباشد به علاوه قابلیت و امکان رفع خطاها و یا این که به روزرسانی قابل انعطاف‌افزار بسیار ریلکس میباشد و اپلیکیشن را می اقتدار در هر عصر در هر بستری منتشر کرد. با اپلیکیشن Cordova می قدرت نرم افزار های هیبرید را فارغ از کد نویسی مجدد، در بستر های متفاوت منتشر کرد.

مطالعه اضافه: اینترنت نرم افزار(PWA) چه است؟

همانند نرم افزار های Native، با استعمال از نرم افزار های هیبرید، به همه تجهیزات طاقت فرسا‌افزاری دستگاه قابلیت دسترسی موجود است ولی به جهت این که کد های برنامه های هیبرید، بایستی با مرورگر پردازش شوند، بازدهی این نرم افزار ها از بازدهی نرم افزار های Native کمتر میباشد.

همانگونه که گفته شد، نرم افزار های هیبرید را می اقتدار با یکبار کد نویسی، در بستر های متعدد منتشر کرد و هم چنین قابلیت و امکان دسترسی به همه امکاناتی که سیستم ‌ادله به برنامه نویس میدهد، موجود است. به علاوه نرم افزار های هیبرید، دارنده Pluginهای زیادی میباشند.

از پر اسم و رسم‌ترین نرم افزار های Hybrid می شود به ، نرم افزار Walgreens اشاره نمود.

نکته دیدنی اعتنا دیگر این میباشد که نرم افزار های Hybrid نزد سازمان‌ها و شرکت‌های وسیع از محبوبیت متعددی برخوردارند چون اکثر اوقات این سازمان‌ها ترجیح میدهند نرم افزار خویش را یکبار برای مدام برای تمام پلتفرم‌ها ارائه نمایند.

خصوصیت‌های نرم افزار های Hybrid
امکان نصب نرم افزار Hybrid بروی پلتفرم‌های گوناگون نظیر : iOS، آندروید، ویندوز تلفن همراه و ...
به کار گیری از یک مقر کد واحد برای همگی سیستم ادله‌های رایج گوشی هوشمند.
صرفه جویی در طول و هزینه‌های توسعه و گسترش برنامه.
تمام داده ها برنامه بر روی مقر داده‌ها جای‌دارد خیر بر روی یک خاطر داخلی دستگاه.


معایب نرم افزار های Hybrid
عدم دسترسی به تجهیزات بدون نقص دستگاه (برنامه‌های ترکیبی صرفا زیرمجموعه‌ای از امکان‌های گنجانده گردیده در هر پلتفرم ساکن را پشتیبانی مینماید، وقتی که یک خصوصیت و تکنولوژی تازه معرفی می گردد گسترش دهندگان برنامه می بایست طاقت نمایند تا مبتنی بر (CPT (Cross Platform Tools این خصوصیت‌های نو را تعریف و تمجید نمایند.
نیاز مبرم به تدبیر و علم کافی نسبت به گویش‌های HTML۵ و CSS و
همت نسبتا ضعیف WebView بر روی پلتفرم‌های مختلف.
عدم پشتیبانی از رابط کاربری مستقر و ویجت‌ها (در برنامه‌های تعدادی پلتفرمی بدلیل اینکه رابط کاربری برای هر پلتفرمی تجدید بنا می‌گردد تجربه کاربری نسبتا خیر و خوبی نخواهند داشت.)
در برخی از پلتفرم‌ها توابع گزینه به کارگیری باعث بالا رفتن مصرف CPU و همینطور نشت خاطر (Memory Leak) خواهد شد.
در نرم افزار های Hybrid همگرایی بر روی یک گوشه و کنار بسط همدم با گرافیک میباشد، به همین عامل عمدتا با برگه اکران سازگار نخواهند بود.
ضرورت اتصال به وب در طول به کار گیری از این نرم افزار‌ها.
 

  • ۹۹/۰۳/۰۳
  • شایلین عباسی

طراحی اپلیکیشن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی