براساس نیاز و هدف ها اساسریزی گردیده جهت پباده سازی نرم افزار، مرحله پژوهش ها مربوط به بازاریابی و تبلیغ برنامه طراحی اپلیکیشن متبوع معمولا در دو جهت همزمان جاری ساختن می شود:
پژوهش ها استفاده کننده
●مطالعه بازار
پژوهش ها مخاطب به معنای عمیقخیس شدن به ریزه کاری بیشتر مخاطبان آیتم مقصود برای ادراک حق تقدمها و خصوصیتهای روانشناختی، اثر دست اندرکاران متفاوت مثل رنگها، تصمیمهای مربوط به مدل، و تعامل منطقی، منابع داده ها و شیوههای سعی خلاقانه میباشد که قادر است یوزرها را سرگرم کرده، و آنهارا نسبت به نرم افزار پباده سازی گردیده فعال نماید.
پژوهش بازاریابی به معنای جستجو در قسمت بازار، در مرتبه نخستین از نگرش روش حل های خلاقانه بکار گرفته گردیده بوسیله رقبا میباشد. پباده سازی بصری برای ارائه مدل اساسی و قابلتشخیص کردار میشود که منجر میگردد جنس از فی مابین رقبا بیرون گردیده ( به دیده آمده) و اعتنا مشتریان بالقوه را جلب نماید.
مداقه پژوهش ها برای تولید نتیجه ها مفید در پباده سازی نرم افزار بسیار اصلی میباشد. در واقعیت کسانی که پژوهش ها را نادیده می گیرند، به اندازه ژنرال هایی که سیگنالهای معاندان را نادیده می گیرند، خطرناک میباشند. غفلت از مرحله استیناف و پشت گرمی به نگرش خلق کننده، تجارب، و شایستگی، غرض اساسی تشکیل داد نرم افزار را به بن بست میرساند؛ زیرا حالت کارایی نرم افزار صحیح فهم و شعور نشده و کارآمد، مخاطب پسند و اصیل بودن یک نرمافزار در غایت به شکلی بدیهی در نمی آید.
چرا بعداز پباده سازی نرم افزار می بایست دست به دامان تبلیغ گوگل شویم؟
گوگل، امداد متعددی برای کسانی به حساب آورده می شود که قصد داراهستند با طریق های نوین درآمدزایی و بازاریابی صدای خویش را به گوش توده ی کثیری برسانند. فقط قرار دادن نرم افزار متبوع در گوگل پلی یا این که نرمافزار استور نمی تواند آماری بالای یکسری هزار یا این که تعدادی میلیون دانلود را برایتان به ارمغان بیاورد.