مرجع مقالات کاربردی طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات کاربردی طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

شرح کامل مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰


ایده برای نرم افزار نویسی با غرض آغاز و تقویت مهارت
معمولاً برنامه نویس ها مبتدی و تازه کار که اخیرا یک عصر اپلیکیشن نویسی نرم افزار را گذرانده‌اند، طراحی اپلیکیشن درپی ایده برای تشکیل داد یک نرم افزار میباشند. در واقع، بعداز یادگیری مباحث نظری و گذراندن یک عصر آموزشی بسط نرم افزار، بسیار اساسی میباشد تا برنامه نویس ها در پوسته یک پروژه حقیقی وواقعی، نسبت به ایجاد کرد یک نرم افزار کاربردی به طور عملی مبادرت نمایند. در‌این نصیب آغازین نوشته‌علمی «۵۰ ایده برای نرم افزار نویسی و تشکیل داد نرم افزار» به ارائه ۱۵ ایده در پوسته پروژه برای بهبود مهارت‌های نرم‌افزار نویسی با ایجاد کرد نرم افزار گوشی و اینترنت‌نرم افزار (نرم افزار کاربردی بر طبق اینترنت) پرداخته می گردد. قبل از آن، خصوصیت‌های شاخص این ایده‌ها به‌دنبال شرح داده گردیده‌اند.

ایده مطلوب برای اپ نویسی چه مزایایی به همدم دارااست؟
اجرای یک ایده برای اپلیکیشن نویسی به تقویت مهارت یاری می‌نماید و با پیاده‌سازی تعدادی ایده مطلوب می‌قدرت آنها را تحت عنوان مثال شغل ارائه بخشید. ایده‌های اپلیکیشنی که برای آغاز و تقویت مهارت نرم افزار نویسی نرم افزار درین نصیب معرفی خواهند شد، دارنده خصوصیت‌های تحت می باشند:

این نرم افزار‌ها برای تقویت مهارت کدنویسی بسیار خوب می‌باشند.
ایده‌های مطرح گردیده بسیار مطلوب برای کسب تجربه پیرامون فناوری‌های نو به اکانت میایند.
این ایده‌ها جهت درج در رزومه تحت عنوان فهرست مثال‌امور برای ذیل تاثیر قرار دادن کارفرمایان و مشتریان بالقوه بسیار ایده‌آل میباشند.
ایده‌های ارائه گردیده در‌این قسمت برای استعمال در ایجاد کرد زمان‌های یادگرفتن اپلیکیشن نویسی تلفن همراه (چه فراگیری نوشتاری و چه فراگیری ویدیویی) بسیار مطلوب می‌باشند.
کامل شدن این پروژه‌ها بسیار سهل میباشد و همینطور به آسانی می‌اقتدار خصوصیت‌ها و امکان‌های جدیدی را بدین نرم افزار‌ها اضافه کرد.
این‌ها فقط تعدادی ایده برای اپ نویسی پیش پا افتاده و معمولی نخواهند بود، بلکه گروه‌ای ارائه گردیده است که هر پروژه در آن با جزئیات کافی معرفی می شود تا بتوان آن را از در آغاز تا آخر توسعه و گسترش اعطا کرد. در‌پی، پوسته معرفی هر ایده برای اپ نویسی نرم افزار شرح داده شد‌ه‌است.

ایده‌های استارت و تقویت نرم‌افزار نویسی نرم افزار چه مولفه‌هایی دارا هستند؟
یک ایده برای نرم افزار نویسی بایستی با جزئیات کافی ارائه خواهد شد. به خصوص ایده‌هایی که برای استارت و تقویت مهارت مطرح میگردند، بایستی بی نقص باشند تا شخص در پیاده‌سازی آنها در گیر خلل نشود. پوسته ایده‌های معرفی گردیده برای نرم‌افزار نویسی از مفاد پایین تشکیل‌شده میباشد:

نخست یک مقصود بدیهی و مشروح از پروژه اپلیکیشن نویسی مربوطه ارائه میگردد.
در مرحله دوم، فهرستی از تجهیزات کاربری مطرح گردد که می بایست پیاده‌سازی شوند. این موردها بیش‌خیس از اینکه تحت عنوان یک فهرست جاری ساختن امور محسوب شوند، تحت عنوان یک راهنما مطرح گردیده‌اند. حتی برنامه نویس ها میتوانند خصوصیت‌ها و امکان‌های متبوع خودشان را هم به‌این فهرست اضافه نمایند.
در قدم سوم، فهرستی از تجهیزات و خصوصیت‌های اضافه ارائه میشود که خیر صرفا باعث به بهبود پروژه اول شود، بلکه پیاده‌سازی آن ها مهارت‌های شخص را نیز بهبود خواهند بخشید.
در نقطه پایان نیز آحاد منابعی معرفی خواهند شد که میتوانند به کامل شدن آن پروژه امداد نمایند.
به دنبال، پیرامون جایگاه مشقت پروژه‌های معرفی گردیده در‌این نوشته ی علمی توضیحاتی ارائه گردیده‌است.

پروژه‌ها و نرم افزار‌های پیشنهادی در چه سطحی میباشند؟
مجموع پروژه‌ها به سه سطح مبتدی و تازه کار، میانگین و توسعه یافته بر پایه ی علم و تجربه لازم برای کامل شدن آن ها تقسیم گردیده‌اند. پیرو این نصیب، توضیحاتی پیرامون هرمورد از این سه رتبه مشقت فهرست گردیده است:

سطح تازه کار: این سطح برای اپلیکیشن نویسانی میباشد که در روند اول یادگرفتن اپ نویسی قرار دارا هستند. در واقع، هدف آن مجموعه از کسانی میباشد که اکثراً متمرکز بر ساخت نرم افزار‌های سمت استفاده کننده (فارغ از بک‌اند) میباشند.
سطح میانی: توسعه و گسترش‌دهندگان در سطح میانگین یا این که به عبارتی Intermediate در‌این مجموعه مکان می گیرند. این اشخاص درباره‌ی گسترش رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) اشراف کافی را دارا‌هستند و میتوانند نرم افزار‌هایی بسازند که از سرویس ها API استعمال می‌نمایند.
سطح توسعه یافته: گسترش‌دهندگانی که تمامی مهارت‌های سطح های قبلا را دارا هستند و در هم اکنون یادگیری نحوه‌های توسعه یافته‌تری مثل پیاده‌سازی نرم افزار‌های دارنده بک‌اند و سرویس ها بر پایه ی مقر داده می‌باشند.
 

  • ۰۰/۱۱/۱۱
  • شایلین عباسی

طراحی اپلیکیشن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی